Bemutatkozás

Cégünkről

A Remode21 Kft 2009. őszén alakult családi vállalkozás. Célunk, hogy a mezőgazdasági növényfeldolgozás területén szerzett több éves üzemeltetési tapasztalatunkkal segítsük partnereinket, valamint a hozzánk fordulóknak szakmai és technikai segítséget nyújtsunk. A mezőgazdasági üzemeknél hagyományosan megszokott magas alkalmazotti létszám számos helyen komoly anyagi terhet jelent a cégek részére, melynek egy részét igyekszünk szolgáltatásaink által kiszámíthatóvá és kedvezőbbé tenni. Jövőképünk, hogy folyamatosan fejlesztett szolgáltatásaink, tudásunk által piacvezető vállalkozássá fejlődünk, miközben partnereinket nyereségesebbé tesszük.

Szolgáltatásaink révén kiszámítható költségeket, gyors, kényelmes ügyintézést, megfelelő szakértelmet biztosítunk Önöknek. Főként terményszárító és tisztító technológiák üzemeltetéséhez nyújtunk támogatást szakértelmünk és elkötelezettségünk révén. Az alábbi szolgáltatásainkkal tudunk segíteni Önnek:


 

  • terményszárító technológia tisztítás
  • terményszárító technológia kezelőszemélyzet oktatása (betanítás, beüzemelés)
  • terményszárító technológia általános állapotfelmérés
  • terményszárító technológia karbantartás
  • terményszárító technológia javítás

 

 Tudjuk, hogy a mezőgazdaságban fontos a jó idő és jó idő esetén mindig van mit tenni (földmunkák, növényvédelem, aratás). A szántóföldi munkák zavartalan lebonyolításához szükség van a megfelelő személyzetre, akik gyakran kapnak más feladatokat is, mint a szárító és tisztító technológia kezelése, vagy épp egy munkagép karbantartása. Tapasztalatunk szerint a terményszárító technológiák „mostoha” gyerekek, mivel erősen idény jelleggel vannak használva. Sok helyen a terményszárítás az utolsó adag termény leszárításával, jobb esetben az udvar felseprésével befejeződik.

 

Egy dologról viszont sokan megfeledkeznek! Ez nem más, mint a használt technológia megfelelő és szakszerű tisztítása és karbantartása.