Szolgáltatások

Szolgáltatásaink révén támogatást nyújtunk a terményszárító és tisztító technológiák zökkenőmentes működéséhez.

Cégek adás-vételekor, egy banki hitelkérelemhez vagy csak egyszerűen a fejlesztések, beruházások ütemezéséhez sokszor jó lenne ismerni a terményszárító technológia állapotát.

Önöknél előfordult már, hogy pont a szárítási szezon közepén szakadt el a felvonó hevederje? Esetleg kilyukadt egy surrantócső, vagy egy technológiai idom?

Fontos, hogy a terményszárítót megfelelő szakértelemmel rendelkező kezelő személyzet használja, mivel egy hibás beállítás eredményeképp igen jelentős károk keletkezhetnek. Gondoljon csak bele! Mekkora veszteséget jelent Önnek, ha bármelyik kultúrát csak 1%-al a kért érték alá szárítja?

A szárító technológiák tisztítása mellett fontos a gépek karbantartása is, hiszen a szezon közepén történő hirtelen meghibásodás, a nem megfelelő karbantartás okozta leállás jelentős kiadáshoz vezethet.

A szárító technológia épp úgy, mint egy autó elkoszolódik és sajnos meghibásodások is előfordulnak. Ahhoz, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen gyors tűzoltással éppen üzemképessé tenni a gépeket, fontos, hogy azok szakszerű és állandó karbantartást kapjanak.

Cégünk vállalja komplett technológiák kivitelezését, vagy akár rész feladatok elvégzését is. Keressen minket bizalommal!

A Remode21 kft által elnyert állami támogatások